瀬戸SOLAN小学校 LCA国際小学校の提携校です

LCA国際小学校の提携校です

HOME > 教員・職員紹介 > 教員 > Michael Cafuta

Teacher / Staff Introduction教員・職員紹介

English Leader Michael Cafuta マイケル・カフタ

瀬戸SOLAN学園の日常

趣味と特技

趣 味

Enjoying the Simple Things 小さな幸せを大切に

I enjoy playing sports like volleyball, golf, tennis, and padel. I also like reading books and listening to old Japanese music. Currently, I love watching movies and eating popcorn with the kids on Sunday nights. The simple things make me the happiest.

スポーツは、バレーボール、ゴルフ、パデルをします。本を読んだり、古い日本の音楽を聞くのも好きです。今は、日曜日の夜に子供とポップコーンを食べながら映画を見るのが楽しいです。何気ないひと時を幸せに感じています。

特 技

教育哲学

強 み

Open Mind オープンマインド(広い心)

The world is full of fascinating information and beautiful ideas. Having an open mind lets me take that information and those ideas and build on my previous experiences.There can always be more than one answer to a problem, and having an open mind allows me to see others' perspectives.

世界には魅力的な情報や素晴らしいアイディアがあふれています。広い心を持っていると、その情報や考えをこれまでの経験に活かすことが出来ます。問題に対する答えは常に1つではありませんし、心を開くことで視野が広がります。

想 い

Reach for the Stars!  目標は高く!

Realizing and developing the potential of students has always been at the forefront of my educational philosophy.
Acknowledging students' creativity and embracing their ideas have enriched my life as an educator and learner. Through communication, passion, and help from others, I believe that the students and staff at Seto SOLAN will go further than anyone has dreamed. I am delighted to be a supporter of these dreams and this journey.

私の教育理念で一番大切にしていることは、子供たちの可能性をのばしてあげることです。子供の創造性を認め、考えを受け止めることは、教育者としてだけでなく学習者の立場としても、私の生活を豊かにしてくれます。瀬戸SOLAN小学校の児童と先生たちは、コミュニケーション、情熱、周りからのサポートを通して、想像を超える力を将来発揮することでしょう。私はこの夢と旅のサポートができることを嬉しく思います。